Διαγνωση δωρεαν για αποθηκευτικα μεσα Σκληροι δισκοι, SSD, FLASH, MICRO SD, SD

Παρακάτω μπορείτε να ενημερωθείτε για την Δωρεάν Διάγνωση Σκληρού Δίσκου που μπορείτε να έχετε.

Στα πλαίσια των υψηλής ποιότητας υπηρεσιών που προσφέρουμε. Παρέχουμε Δωρεάν Διάγνωση Σκληρού Δίσκου ή άλλου αποθηκευτικού μέσου.

Δωρεάν Διάγνωση σκληρού δίσκου από τη Northwind data recovery
Δωρεάν Διάγνωση σκληρού δίσκου

Η διάγνωση του προβλήματος διαρκεί 1-2 ημέρες και περιλαμβάνει τα εξής στάδια:

Αρχική εκτίμηση της σοβαρότητας της βλάβης

 1. Εκτέλεση εξειδικευμένων διαγνωστικών ελέγχων από τα οποία διαπιστώνεται η φύση και η έκταση της βλάβης
 2. Άνοιγμα του δίσκου/μέσου και εξέταση των εσωτερικών μηχανικών μερών του (αν απαιτείται)
 3. Έρευνα αγοράς για την εξεύρεση συμβατών ανταλλακτικών ή έρευνα για τη διαθεσιμότητά τους στο ήδη υπάρχον stock (αν απαιτούνται)
 4. Ολοκλήρωση του διαγνωστικού ελέγχου με ενημέρωση του πελάτη για τις πιθανότητες ανάκτησης. Το κόστος και το χρόνο που θα απαιτηθούν για να ανακτηθούν τα δεδομένα του, με βάση τα προηγούμενα στάδια.

Στείλτε μας τώρα ένα δίσκο, η παραλαβή του από το χώρο σας είναι δωρεάν
Έχετε απορίες? Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε ερώτηση!

ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ: 

Η υπηρεσία της δωρεάν διάγνωσης δεν ισχύει για σκληρούς δίσκους που έχουν προηγουμένως ανοιχτεί από ιδιώτη ή άλλη “εταιρία ανάκτησης”. Για συστήματα RAID στα οποία έχει γίνει παρέμβαση στο array. Και γενικά για μέσα που θα διαπιστωθεί πως έχουν υποστεί παρέμβαση με οποιονδήποτε τρόπο. Στις περιπτώσεις αυτές ισχύει τιμολογιακή πολιτική που καθορίζεται εκ των προτέρων. Και παραμένει στην ευχέρεια του πελάτη για το αν θα την αποδεχτεί ή όχι.

Στο παρών Blog μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για τα Ransomware που έχουμε λύσει. Για όσα είναι υπό διερεύνηση καθώς και για όσα χρειάζεται να κάνετε για να μην πέσετε θύματα Ransomware Note από Dharma, Jigsaw, Scarab, Gandcrab, Matrix, Screenlocker, Cerber, HiddenTear, Locky, WannaCry, STOP. H Northwind Data Recovery είναι ο μοναδικός WD, HGST, & Europol Trusted Partner στην Ελλάδα στους τομείς της Ανάκτησης Δεδομένων από σκληρούς δίσκους και επίλυσης Ransomware.

H Northwind Data Recovery είναι ο μοναδικός WD, HGST, Europol Trusted Partner στην Ελλάδα. Στους τομείς της Ανάκτησης Δεδομένων από σκληρούς δίσκους και επίλυσης Ransomware. Όπως οι Dharma, Jigsaw, Scarab, Gandcrab, Matrix, Screenlocker, Cerber, HiddenTear, Locky, WannaCry, STOP.

Η συνεργασία αυτή, που είναι πρωτόγνωρη για τα Ελληνικά δεδομένα, αποτελεί απόδειξη της ποιότητας των υπηρεσιών μας και των καινοτομιών μας.

Με τη συνεργασία μας αυτή, οι πελάτες μας διατηρούν την εγγύηση του δίσκου τους, ο οποίος αντικαθίσταται με το πέρας της ανάκτησης των δεδομένων, χωρίς καμία χρέωση.

Διαβάστε περισσότερα…

Δείτε τη λίστα με τους Trusted Partners της Western Digital.

Επίσης, η Northwind είναι η πρώτη και μοναδική εταιρία ανάκτησης δεδομένων στην Ελλάδα, με ιδιόκτητο Clean Room διαστάσεων 15 τ.μ., κάτι που εξασφαλίζει τον έλεγχο των συνθηκών που είναι απαραίτητες για το άνοιγμα των σκληρών δίσκων και την επέμβαση στα εσωτερικά μηχανικά τους μέρη.

8 λόγοι για να προτιμήσετε τη Northwind Data Recovery

 1. Είμαστε πιστοποιημένοι συνεργάτες της Western Digital.
 2. Ειμαστε η μοναδικη εταιρια ανάκτησης δεδομένων στην Ελλάδα που χρησιμοποιούμε Full Size Clean Room 15τ.μ. το οποίο μπορείτε να δείτε απο κοντά.
 3. Έχουμε εμπειρία στην ανάκτηση δεδομένων από το 2002.
 4. Διατηρούμε την εγγύηση του δίσκου σας.
 5. Η διάγνωση είναι δωρεάν.
 6. Η παραλαβή του δίσκου σας είναι δωρεάν.
 7. Δεν υπάρχει καμία χρέωση αν δεν ανακτήσουμε τα δεδομένα που θέλετε.
 8. Είμαστε πιστοποιημένοι με ISO9001 για τη διασφάλιση της ποιότητας των υπηρεσιών και σε διαδικασία έγκρισης του ISO27001 για την ασφάλεια των δεδομένων.

+7 λόγοι για να προτιμήσετε τη Northwind Data Recovery

 1. Είμαστε μέλη της GDRA, μιας κλειστής ελιτ με τους καλύτερους μηχανικούς ανάκτησης δεδομένων στον κόσμο.
 2. Άλλες “εταιρίες ανάκτησης” ζητούν από εμάς να ανακτήσουμε τα δεδομένα των πελατών τους.
 3. Αναζητούμε, εκπαιδευόμαστε και ψάχνουμε πάντα νέες μεθόδους για αποτελεσματικότερη ανάκτηση δεδομένων ή/και για νέους τύπους δίσκων κλπ.
 4. Διαθέτουμε στοκ με περισσότερους από 15,000 δίσκους, χρήσιμους για ανταλλακτικά, κάτι που κατεβάζει το κόστος και επιταχύνει τις διαδικασίες.
 5. Υπάρχει κάποιος τεχνικός μας διαθέσιμος, 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο για να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση έχετε.
 6. Δεσμευόμαστε με πλήρη εχεμύθεια όσον αφορά τα δεδομένα σας.
 7. Χρησιμοποιούμε τον πλέον άρτιο εξοπλισμό προκειμένου να διασφαλίσουμε το μέγιστο δυνατόν αποτέλεσμα για την ανάκτηση.

Η Northwind σας προσκαλεί να συμμετέχετε στο πρόγραμμα συνεργατών της.
Απευθύνεται σε καταστήματα Η/Υ, τεχνικούς, εργαστήρια επισκευών Η/Υ κλπ

Ακόμα και αν προσφέρετε υπηρεσίες ανάκτησης δεδομένων, υπάρχουν περιπτώσεις που η βλάβη είναι τέτοια, που απαιτούνται ειδικός εξοπλισμός, πολύχρονη εμπειρία και βαθιά γνώση του αντικειμένου. Σε αυτό το σημείο αναλαμβάνουμε εμείς.

Μπορείτε να επιλέξετε να γίνετε συνεργάτης μας και να παρέχετε υπηρεσίες ανάκτησης δεδομένων. 
Τον απόλυτο έλεγχο της επικοινωνίας με τον πελάτη σας θα τον έχετε εσείς σε κάθε περίπτωση, καθώς εμείς θα εργαζόμαστε στο παρασκήνιο.

ΘΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΠΛΗΡΗΣ ΕΧΕΜΥΘΕΙΑ.

Είμαστε βέβαιοι πως η συνεργασία μας αυτή θα έχει αμοιβαίο όφελος:

 • Οι πελάτες σας θα λαμβάνουν εξαιρετικής ποιότητας υπηρεσίες ανάκτησης δεδομένων
 • Θα προσφέρετε στους πελάτες σας μια υπηρεσία με την οποία εκείνοι θα αισθάνονται πιο ασφαλείς
 • Αποκτάτε περισσότερο κύρος
 • Αυξάνετε τα έσοδά σας
 • Εμείς αυξάνουμε το πελατολόγιο και τα έσοδά μας

Σε όλους τους συνεργάτες μας προσφέρουμε έκπτωση 15% στις τιμές ανάκτησης δεδομένων για τις πρώτες 10 υποθέσεις που θα ολοκληρωθούν.

Με τη συμπλήρωση 10 υποθέσεων, το ποσοστό έκπτωσης αυξάνεται στο 20%.

Είμαστε η πρώτη και μοναδική εταιρία ανάκτησης δεδομένων στην Ελλάδα που σας προσφέρουμε τη διατήρηση της εγγύησης του σκληρού σας δίσκου.

Είμαστε οι μοναδικοί στην Ελλάδα πιστοποιημένοι συνεργάτες της WD στην ανάκτηση δεδομένων.

Λεπτομέρειες και όροι:

 • Η υπηρεσία ισχύει για δίσκους Western Digital (προς το παρόν).
 • Η υπηρεσία ισχύει για δίσκους που έχουν τουλάχιστον 60 ημέρες εναπομείνουσα και ισχύουσα εγγύηση.
 • Η υπηρεσία ισχύει για δίσκους που έχουν αγοραστεί στην Ελλάδα.
 • Η υπηρεσία διατηρεί την εγγύηση του δίσκου σας. Θα αντικατασταθεί με κάποιον νέο ή ανακατασκευασμένο από την ίδια την κατασκευάστρια εταιρία.

Προυποθέσεις :

 • Η διαδικασία της αντικατάστασης του δίσκου θα σας γίνει γνωστή αφού έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας και αφού γίνει αξιολόγηση της δικής σας περίπτωσης.
 • Η υπηρεσία ισχύει μόνον εφόσον συμφωνηθεί να προχωρήσει η διαδικασία της ανάκτησης των δεδομένωναπό την εταιρία μας. Η υπηρεσία ισχύει ακόμα και αν συμφωνηθεί να προχωρήσει η διαδικασία της ανάκτησης, αλλά διαπιστωθεί πως ο δίσκος είναι μη-ανακτήσιμος. ΔΕΝ ισχύει στην περίπτωση που ο πελάτης ακυρώσει τη διαδικασία πχ. λόγω κόστους.

Στείλτε μας τώρα ένα δίσκο για αξιολόγηση και διάγνωση. Η αποστολή του δίσκου είναι ΔΩΡΕΑΝ!

Η διάγνωση του δίσκου είναι επίσης ΔΩΡΕΑΝ!

Έχετε κάποια απορία? Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε ερώτηση!