Μην πέσετε θύματα 2 φορές, μην πληρώσετε μεσάζοντες για τον Ransomware που έχετε.

Πολύ μεγάλη προσοχή στο παρακάτω άρθρο!
Μην πληρώσετε μεσάζοντες για τον Ransomware που έχετε

Κρυπτογράφηση από ιό Ransomware
Ransomware ιός κρυπτογράφησης

Μην πέσετε θύμα επιτήδειων που υπόσχονται πως θα αποκρυπτογραφήσουν τον #Ransomware . Που κρυπτογράφησε τα δεδομένα σας και το μόνο που κάνουν είναι να παίρνουν προμήθεια. Και εξτρα κέρδος από αυτούς που σας επιμόλυναν.

Ως το μοναδικό trusted Ελληνικό μέλος της Europol στο NomoreRansom Project. Σας προτείνουμε να μην επιτρέψετε σε ανθρώπους ή εταιρίες να μεσολαβήσουν σε μία παράνομη και ποινικά διώξιμη πράξη. Αν ένας Ransomware δεν έχει επίσημη λύση σημαίνει πως ότι λύση και να σας δώσουν είναι παράνομη. Ρισκάρετε να χάσετε τα χρήματα σας καθώς και να μπλέξετε σε εγκληματικές πράξεις 3ων. Κανένας δεν σας εγγυάται ότι θα πάρετε τα δεδομένα σας πίσω.

Μπορείτε να διαβάσετε και το παρακάτω άρθρο μιας και έχουμε αναφέρει πως συμβαίνει και στην Ελλάδα.

https://antiransomware.gr/ransomware-10122018/

Ransomware άρθρα

Στο παρών Blog μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για τα Ransomware που έχουμε λύσει. Για όσα είναι υπό διερεύνηση καθώς και για όσα χρειάζεται να κάνετε για να μην πέσετε θύματα Ransomware Note από Dharma, Jigsaw, Scarab, Gandcrab, Matrix, Screenlocker, Cerber, HiddenTear, Locky, WannaCry, STOP. H Northwind Data Recovery είναι ο μοναδικός WD, HGST, & Europol Trusted Partner στην Ελλάδα στους τομείς της Ανάκτησης Δεδομένων από σκληρούς δίσκους και επίλυσης Ransomware.

Αν έχετε πέσει θύμα Ransomware ή ο δίσκος σας έχει πρόβλημα μην πληρώσετε μεσάζοντες για τον Ransomware που έχετε

Ακολουθήστε τη Διαδικασία Δωρεάν Διάγνωσης :

Για να μας στείλετε έναν δίσκο ή άλλο αποθηκευτικό μέσο για διάγνωση, ακολουθήστε αυτά τα απλά βήματα:

  1. Εκτυπώστε και υπογράψτε το ιδιωτικό συμφωνητικό για την εχεμύθεια.
  2. Συσκευάστε το δίσκο σύμφωνα με τις οδηγίες που θα βρείτε εδώ. Μην ξεχάσετε να συμπεριλάβετε το ιδιωτικό συμφωνητικό μέσα στο δέμα. ΠΡΟΣΟΧΗ! Χωρίς το ιδιωτικό συμφωνητικό δεν μπορεί να ξεκινήσει η διαδικασία διάγνωσης.
  3. -Προαιρετικά, για δική σας διευκόλυνση- Εκτυπώστε αυτό το packing slip για να στείλετε το δέμα στα εργαστήριά μας στην Αθήνα ή αυτό το packing slip για να το στείλετε στα εργαστήριά μας στη Θεσσαλονίκη και κολλήστε το στο εξωτερικό μέρος του δέματος.
  4. -Προαιρετικά- Για να επωφεληθείτε της δωρεάν αποστολής του δίσκου προς την έδρα μας, συμπληρώστε την αίτηση από εδώ. Μόλις το κάνετε, κάποιος εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για να επιβεβαιώσει πως το δέμα είναι έτοιμο και τα στοιχεία που έχετε δηλώσει είναι σωστά.
  5. Αν δεν επωφεληθείτε της υπηρεσίας δωρεάν αποστολής του δέματος, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όποια εταιρία courier θέλετε, με δική σας χρέωση αποστολής.