Ανάκτηση δεδομένων από σκληρούς δίσκους Northwind Data Recovery

15 λόγοι για να προτιμήσετε τη Northwind Data Recovery για την Ανάκτηση δεδομένων από σκληρούς δίσκους

1. Είμαστε το αρτιότερο εργαστήριο στην Ελλάδα. Ο εξοπλισμός μας είναι ο πλέον σύγχρονος, και, το σημαντικότερο, ξέρουμε να τον αξιοποιούμε για να ανακτούμε το σύνολο των δεδομένων των πελατών μας!

2. Είμαστε πιστοποιημένοι συνεργάτες της Western Digital στον τομέα της ανάκτησης δεδομένων.

Ανάκτηση δεδομένων από σκληρούς δίσκους
Ανάκτηση δεδομένων από PCB προβληματικό

3. Ειμαστε η μοναδικη εταιρια ανάκτησης δεδομένων στην Ελλάδα που χρησιμοποιούμε Full Size Clean Room 15τ.μ. το οποίο μπορείτε να δείτε απο κοντά.
4. Έχουμε εμπειρία στην Ανάκτηση δεδομένων από σκληρούς δίσκους από το 2002.
5. Διατηρούμε την εγγύηση του δίσκου σας.
6. Η διάγνωση είναι δωρεάν.
7. Η παραλαβή του σκληρού σας δίσκου είναι δωρεάν.
8. Δεν υπάρχει καμία χρέωση αν δεν ανακτήσουμε τα δεδομένα που θέλετε από το δίσκο σας.


Ανάκτηση δεδομένων από σκληρούς δίσκους με κεφαλές
Ανάκτηση δεδομένων μηχανικό πρόβλημα κεφαλών

Στο παρών Blog μπορείτε να

βρείτε πληροφορίες για τα Ransomware που έχουμε λύσει. Για όσα είναι υπό διερεύνηση καθώς και για όσα χρειάζεται να κάνετε για να μην πέσετε θύματα Ransomware Note από Dharma, Jigsaw, Scarab, Gandcrab, Matrix, Screenlocker, Cerber, HiddenTear, Locky, WannaCry, STOP. H Northwind Data Recovery είναι ο μοναδικός WD, HGST, & Europol Trusted Partner στην Ελλάδα στους τομείς της Ανάκτησης Δεδομένων από σκληρούς δίσκους και επίλυσης Ransomware.

9. Είμαστε πιστοποιημένοι με ISO9001 για τη διασφάλιση της ποιότητας των υπηρεσιών και σε διαδικασία έγκρισης του ISO27001 για την ασφάλεια των δεδομένων.10. Είμαστε μέλη της GDRA, μιας κλειστής ελιτ με τους καλύτερους μηχανικούς ανάκτησης δεδομένων στον κόσμο.
11. Άλλες “εταιρίες ανάκτησης” ζητούν από εμάς να ανακτήσουμε τα δεδομένα των πελατών τους.
12. Αναζητούμε, εκπαιδευόμαστε και ψάχνουμε πάντα νέες μεθόδους για αποτελεσματικότερη Ανάκτηση δεδομένων από σκληρούς δίσκους ή/και για νέους τύπους σκληρών δίσκων κλπ.
13. Διαθέτουμε στοκ με περισσότερους από 11,000 σκληρούς δίσκους, χρήσιμους για ανταλλακτικά, κάτι που κατεβάζει το κόστος και επιταχύνει τις διαδικασίες της ανάκτησης δεδομένων.
14. Υπάρχει κάποιος τεχνικός μας διαθέσιμος, 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο για να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση έχετε για τον προβληματικό σας δίσκο και για το αν πραγματικά χρειάζεται ανάκτηση δεομένων.
15. Δεσμευόμαστε με πλήρη εχεμύθεια όσον αφορά την Ανακτηση δεδομένων.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...