Αποκρυπτογράφηση Ransomware το 2019

Στο παρακάτω άρθρο σας παραθέτουμε στοιχεία για την Αποκρυπτογράφηση Ransomware το 2019.

(φωτό + στατιστικά)

Ransomware 2019 infographic

Σας παραθέτουμε στοιχεία για την Αποκρυπτογράφηση Ransomware το 2019.

Μέσα σε αυτά τα 3 χρόνια πάνω από 200.000 άτομα πήραν τα δεδομένα τους πίσω χωρίς να πληρώσουν χρήματα για το Ransomware που κόλλησαν. Μόνο μέσα στο 2019, 14 δωρεάν διαφορετικά εργαλεία αποκρυπτογράφησης εκδόθηκαν και πάνω από 100 στελέχη Ransomware καταπολεμήθηκαν/αποκρυπτογραφήθηκαν.

108 εκατομμύρια λόγοι να γιορτάζουμε μαζί με την Europol και το NomoreRansom Project για την Αποκρυπτογράφηση Ransomware το 2019

Μέσα σε όλα αυτά και o GandCrab Ransomware που μόλυνε εκατομμύρια υπολογιστές παγκοσμίως. Μέσα από τη δράση της ομάδας του NomoreRansom ξεκλειδώθηκαν 40.000 υπολογιστές και σώθηκαν 50 εκατομμύρια ευρώ σε λύτρα.

Αποκρυπτογράφηση Ransomware το 2019 και Λύση για τον GandCrab Ransomware
Λύση για τον GandCrab Ransomware

Ως οι μοναδικοί συνεργάτες του NomoreRansom Project στην Ελλάδα θα θέλαμε με μεγάλη χαρά να ευχαριστήσουμε όλους στην ομάδα, κατανοώντας τις ατελείωτες ώρες αποκρυπτογράφησης Ransomware και να υποσχεθούμε ότι από την μεριά μας θα κάνουμε ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να μην πολλαπλασιαστούν και στην Ελλάδα τα θύματα, αλλά και όσοι μπαίνουν μεσάζοντες σε αυτήν την παράνομη δραστηριότητα και επωφελούνται από τα θύματα για να πάρουν την προμήθειά τους .

Σας παραθέτουμε το Infographic με τα στατιστικά στοιχεία και παραμένουμε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε βοήθεια χρειάζεστε στο κομμάτι Αποκρυπτογράφησης των Ransomware το 2019 και ανάκτησης των αρχείων σας μετά από επίθεση.

Στα πλαίσια των υψηλής ποιότητας υπηρεσιών που προσφέρουμε, παρέχουμε ΔΩΡΕΑΝ τη διάγνωση του σκληρού σας δίσκου ή άλλου αποθηκευτικού μέσου.

Η διάγνωση του προβλήματος διαρκεί 1ημέρα και περιλαμβάνει

Αρχική εκτίμηση της σοβαρότητας της μόλυνσης

  1. Εκτέλεση εξειδικευμένων διαγνωστικών ελέγχων από τα οποία διαπιστώνεται η φύση και η έκταση της μόλυνσης από το Ransomware
  2. Συστάσεις και προτάσεις για την εξέλιξη και αποκρυπτογράφηση του αποθηκευτικού μέσου.
  3. Στείλτε μας τώρα ένα δίσκο, η παραλαβή του από το χώρο σας είναι δωρεάν
    Έχετε απορίες? Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε ερώτηση!