Βρήκαμε λύση για τους παρακάτω Ransomware – Μην πληρώσετε !

AngryKite

Αυτός παρουσιάζεται ότι είναι καινούργιος αλλά μετά από έλεγχο που κάναμε, είναι παραλλαγή του Krider. Τοποθετεί την επέκταση .NumberDot και ζητάει να τους καλέσουν σε ένα νούμερο (!!).


ΜΗ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΑ ΛΥΤΡΑ, ΕΊΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΛΥΣΗ!!!


DEATHNOTE HACKERS


Μόνο φρου φρου κι αρώματα.
ΜΗ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΑ ΛΥΤΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΒΡΕΙ ΛΥΣΗ!!!

Νεο Payment Site για τον PadCrypt, ζητάει τον καλό σας λόγο…
Στον PadCrypt εξακολουθούν να στηρίζονται στην καλή μαρτυρία και για αυτό το λόγο έστησαν ένα νέο portal όπου προσφέρουν έκπτωση σε όποιον γράψει μία καλή κριτική (!!) για την εμπειρία του με τους εγκληματίες. Αυτό όπως αναμένονταν δεν πήγε και τόσο καλά …

BART RANSOMWARE!
EXOYME ΒΡΕΙ ΛΥΣΗ, ΜΗ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΑ ΛΥΤΡΑ!!!


ΝΕΑ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ JIGSAW RANSOMWARE

Αυτοί επιμένουν να βγάζουν παραλλαγές. Κυκλοφόρησε μία η οποία βάζει την επέκταση .I WANT MONEY στα αρχεία και προσφέρει live chat support…

Χασμουρηθήκαμε λίγο βαριεστημένα και μετά σπάσαμε την κρυπτογράφησή τους.
EXOYME ΒΡΕΙ ΛΥΣΗ, ΜΗ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΑ ΛΥΤΡΑ!!!
FLORETA / VORTEX RANSOMWAREEXOYME ΒΡΕΙ ΛΥΣΗ, ΜΗ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΑ ΛΥΤΡΑ!!!

CRY9!

EXOYME ΒΡΕΙ ΛΥΣΗ, ΜΗ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΑ ΛΥΤΡΑ!!!

” Αν ιός σας ζητάει λύτρα – bitcoin ή έχετε κολλήσει ransomware και τα δεδομένα σας έχουν κρυπτογραφηθεί, τότε η Northwind είναι ο μοναδικός WD Trusted Partner για Ανάκτηση Δεδομένων και Ransomware σε Ελλάδα και Κύπρο. “


Πολλές φορές αναρωτιέστε :

 – “πως κόλλησα ransomware?” 

ή 

– “πως κόλλησα ιο κρυπτογράφησης?”. 

Η αλήθεια είναι πως αυτή την ερώτηση την ακούμε καθημερινά πολλές φορές! 
        Το πρώτο στάδιο που παρατηρεί ένας απλός χρήστης που δεν κατάλαβε ότι κόλλησε Cerber ή κάποιον άλλο Ransomware (ιο κρυπτογράφησης) είναι πως τα αρχεία του άλλαξαν κατάληξη ενώ αυτός δούλευε κανονικά στον υπολογιστή του. Αυτή η ενέργεια συμβαίνει προφανώς λόγο της κρυπτογράφησης του ιού. 
        Το αμέσως επόμενο πράγμα που σκέφτεται ένας χρήστης προφανώς και είναι 

– ” υπάρχει λύση για ransomware?”. 

Δυστυχώς αν κολλήσατε ιo “Locky” ή κολλήσατε “Cerber” virus δεν υπάρχει ακόμη λύση παγκοσμίως για την από- κρυπτογράφηση και να γλυτώσετε τα λύτρα που ζητάει ο ιός σε bitcoin. 
Άλλωστε αυτή είναι η μορφή και ο τρόπος λειτουργίας των ιών κρυπτογράφησης (Ransomware). 
Να κρυπτογραφούν με τέτοιο τρόπο τα αρχεία και να τους αλλάζουν την κατάληξη που η απο-κρυπτογράφηση τους για ένα μεγάλο σύνολο από αυτούς (μεταξύ αυτών οι Locky και Cerber) να είναι αδύνατη ΑΚΟΜΗ! 
         

         Παρακάτω σας αναφέρουμε όλους τους ιούς που μπορέσαμε να αποκρυπτογραφήσουμε τον Ιανουάριο καθώς και σας αναλύουμε τους νέους ιούς που ανακαλύψαμε τον Ιανουάριο για να είσαστε προσεκτικοί και μέχρι να τους απο- κρυπτογραφήσουμε να μην χρειαστεί να πληρώσετε τα λύτρα που ζητάει ο ιός σε bitcoin.
H Northwind Data Recovery είναι ο μοναδικός WD, HGST, & Europol Trusted Partner στην Ελλάδα στους τομείς της Ανάκτησης Δεδομένων από σκληρούς δίσκους και επίλυσης Ransomware όπως οι Dharma, Stop, Jigsaw, Scarab, Gandcrab, Matrix, Screenlocker, Cerber, HiddenTear, Locky, WannaCry, STOP.